Uit de groep

SSV's MOTOR-TOCHTEN 

brengen wij u:


-->
 

GENOTSMOMENT -->
 
Motorweekeind SSV  - 25 en 26 augustus 2001

Planners Ron en ik. We maken allemaal fouten.

        
                    

'Gehen Sie weg, Ich will jetzt nur Herr Oomens sprechen'. Sjeezus mens wat nou weer, het is pas 23:45 uur. We komen met 25 man, we spenderen zo'n 1000 Mark, telt dat dan niet of zo ?  We hadden d'r man net een half uur eerder weggestuurd met de toezegging dat de muziek uit zou gaan. Het was niet helemaal gelukt, dus had ie Olga gestuurd, zijn Oost-duitse vrouw met flinke begroeiing onder de oksels en stevige dot borsthaar. Met een autoritaire stem die uit haar vermoedde onzuivere W.O.-II verleden stamde werd Herr Oomens op het matje geroepen en gemaant de muziek uit te zetten, anders zou ze de politie erbij halen. Weg was ze. Netto pakweg 15 seconden gesprek, meer was het niet. Die mag dus echt nooit 'auf meinen Gesicht sitzen wenn es kein platz mehr gibt' . 'Frustriertes Takkeweib' riep ik nog keihard in gedachten, maar dat had geen nut, want dat had ze leren negeren op de obersturmbahnführer-schule. Dan gaan we maar slapen, ik weet het anders ook niet meer. Nou hadden we die avond al sinds half zeven ( of zo )  bier staan drinken, dus stiekum was het vroeg slapen ook wel een klein beetje lekker, maar toch....... de irritatiesnaar was goed geraakt en inmiddels behoorlijk dik geworden........ En m'n opblaasdino lag thuis. Minder positieve gevoelens maakten zich van mij meester. Voortaan selecteren we alleen nog maar motorvriendelijke campings met uitbaters die niet van voor de 2e wereldoorlog stammen, want die gok nemen we niet meer. Genoeg gezeurd ---> slechts een detail in een lekker gruwelijk warm weekend met 980 heerlijke toerkilometers. 17 liter water gedronken in 2 dagen en niet een keer een plasje gedaan. Da's verontrustend, inderdaad. We klagen echter niet....

       
KEVIN ---> het is balen van je speelgoed man, maar we zijn allemaal heel erg opgelucht dat we je volgende keer nog gewoon mee kunnen nemen op onze euro-tochten, op zoek naar plezier, en bochten waarin tegenliggers gewoon op hun eigen weghelft rijden, want dat blijven toch de fijnste. Die chauffeur mag dan misschien best mooie ogen hebben, maar die bekijken we wel van een wat grotere afstand. Eej, maar als de verzekering een beetje meewerkt, komt misschien zelfs de DUUK een beetje dichterbij. Had je naast de pijn in de knie natuurlijk ook al stiekum een beetje aan gedacht........  Jaha, positief denken man, kom je een heel eind mee.
Beterschap, love you !!!
Paar visualisaties heb ik ondergebracht op een aparte subpagina ( weer een ). Geen paniek, KLIK HIER en bekijk de pixels. Als je klaar bent klik je jezelf gewoon weer terug naar de bewoonde wereld.

 


-->
-->  

lekker lekker lekker......