Uit de groep

SSV's MOTOR-TOCHTEN 

brengen wij u:


-->

GENOTSMOMENT -->
  SSV-weekend 5-2004 
Op vrijdag 21-5-2004 hebben we ons verzameld bij Rob en Marianne thuis om ons op te stellen voor een driedaagse tocht richting:

Op papier heb ik samen met Marianne het hele gebeuren geregeld, maar eerlijk is eerlijk, zij heeft nagenoeg alles gedaan. Camping geregeld, uitgebreide BBQ en alles. En ik tja, echt op het allerlaatste moment heb ik de routes bekeken en zo, en uitnodigingen ver-maild en zo. Ooh ja, en de kas bijgehouden. Dat wel.
Maar Little Creek, dat was nou weer eens prachtige relaxte camping waar je zonder angst een sappige boer kon laten of je mederijders pijn kon doen zonder aangesproken te worden.
 
Tuurlijk, niet alles kon daar ---> , maar daar was ook niet veel vraag naar...

Deze camping moet op de groene lijst, zeker niet op de zwarte (de 'Kirn-lijst') . Het oospronkelijke budgetweekend dat we in gedachten hadden, hebben we uit angst voor massale ontevredenheid laten schieten, we moeten een beetje naar het geheel kijken en ik denk dat goed uitgepakt heeft.

Ik kan u weinig motor-actie foto's leveren. Het lijkt wel of we drie dagen enkel hebben lopen vreten en bieren. Echt nie....
     Herr Brummel had al snel in de gaten dat we in de buurt van Gerolstein zaten, de zustergemeente van Gilze en Rijen. Die wilde hij absoluut niet laten schieten. Ons deel-groepje kwam natuurlijk volledig tegemoet aan deze drang.
Een bijna pijnlijk detail: bij  het draaien op de weg richting deze totempaal werd Peter op een haar na platgereden door een inmiddels bijna zijwaarts slippende auto die hij over het hoofd had gezien. Liep goed af gelukkig. Pffff, biertje ?

Op Little Creek hebben we de tenten opgebouwd op het volledig autovrij terrein, in het midden gescheiden door een klein kreekje (eej, dat klinkt bekend..).
Motoren en rijders van allerlei pluimage bivakkeerden hier. Goeie mix van Harleys, racers, naakslakken, toerbuffels enz. Geen weerwoorden, relaxt respect voor mekaar's spul. Lekker.


En in the evening van de zaterdag hebben we ongegeneerd gebarbequed   onder het genot van een lekkere live-band die daar in de open campinglucht haar decibels de bossen inslingerde. Foto vanaf podium --->    Fikkie stoken na het eten gewoon mogelijk, wel zelf even hout van de stapel halen.

Enjoy wat beelden van die evening:

        
 
       
      
 

En toen kwam weer het moment van huissie huissie toe. Een afsluitend etentje in een wegrestaurant hebben we uit kostenoogpunt deze episode niet gedaan.

 

Mag ik u danken voor uw gezellige aanwezigheid en plezier wensen op het komende weekend in september waar ik helaas niet bij zal zijn. Geld is op.

Bedankt allemaal voor de 'good times'....Een belofte ---> voorjaar 2005 regel ik weer een beuldag. Een kouwe, pijnlijke lange dag......
Ik wist het, enthousiasme alom. Vooral bij de BMW rijders met handvatverwarming.

Roland


-->
-->

lekker lekker lekker......
 


Deze deelpagina is aangemaakt/voor het laatst bewerkt op 25-03-2006 01:10:52