Uit de groep

SSV's MOTOR-TOCHTEN 

brengen wij u:


-->

GENOTSMOMENT -->
  SSV-weekend Hemelvaart 2002 - 10 tm 12 mei
( de onderstreepte paarse woorden zijn aanklikbare foto's ...)

Alles volgepakt met toerambitie.....
Even was er nog lichte paniek net voor het vertrek toen bleek dat ik er onterecht vanuit was gegaan dat Jørgen Bruders de pas aan hem geschonken CD van Die Rammsteiner Muzikanten wel bij zich zou hebben. Was niet. Ik had hem ook niet bij me. Wel 17 andere stonden al in het parkeervak der SSV-radio. Een grote verontwaardiging overschaduwde zijn tot dan zorgeloze emoties. Meestal is ie de laatste die klaar is met de voorbereiding voordat hij werkelijk kan gaan rijden, nu had ie 8 seconden nodig om richting huis aan te rijden met een erg zorgelijke blik in de ogen. Alles kwam goed. 
Drie dagen plezier zonder een drupje regen. Ja, toch wel beetje geluk gehad, en terecht.

Relaxed kamperen,
beetje rondrijden en natuurlijk bieren in het gras heeft ons allen weer een behoorlijke reserve gegeven waar we een tijdje op kunnen teren. Weer ontzettend veel gelachen om de meest onbelangrijke dingen in het leven, precies zoals God het bedoeld heeft. De tenten werden na een dagje binnendoor rijden opgebouwd in Boulaide in Luxemburg.
Onze SSV-radio en Opblaas-liefde Dino vonden weer hun plaats op de camp-site, het feest kon beginnen. Joost zijn Vati und Mutti waren op dezelfde camping neergestreken en hadden DUS opdracht gekregen van de organisatie om vrijdags een berg bier en andere sappen te halen, opdat de vermoeide uitgedroogde biker-lichamen meteen bij aankomst geregenereerd konden worden. Dat proces liep niet snel, er was nogal wat voor nodig.
Tadaaaaaaa !!  . Tres bien, Monsieur Mulders......
De 2 ontbijtjes en diners had de camping goed onder controle. Goede prijs/kwaliteit-verhouding.
Helemaal gelukkig was de serveerster echter niet met het feit dat we daar niet bleven hangen 's avonds maar de grasmat terug opzochten, maar ja, ik ben ook wel eens niet helemaal gelukkig. Zaterdags hebben we het hele spul wederom opgesplitst in drie groepjes en zijn na enige routeplanning sappige bochtjes in het naburige Duitsland gaan opzoeken. Paar centjes meegekregen om onderweg naast loodvrije sappen ook een terrasje te kunnen nemen. Zelf had ik first-time meerijdster Mayke aangeboden om ze zaterdags mee op sjouw te nemen. Kon haar Jorgen lekker met een lichte fiets ernstig spelen, mijn achterband was toch versleten dus ik kon niet en wilde sowieso niet als een beest tekeer gaan. Ik had Hammy die dag in de 'easy' stand gezet. Dino heeft voor het eerst ook zelf meegereden op zijn opblaas R-1. Deze luchtfiets had al een zwaar optreden van de W.C.-experience overleefd, maar ging helaas toch lek aan het eind van het weekend. Gezellige dag getoerd die zaterdag, lekker zonnetje, goede bochtjes, very nice day indeed. Klein donker wolkje was het ter aarde storten van Bas zijn fiets. De aarden rand van een behoorlijk steile afgrond bleek niet stevig genoeg om de achterband van zijn stilstaande Soesje te houden. Fiets gleed meter of drie naar beneden, bleef plat liggen tegen haaks groeiende bomen op de berghelling. Takelwagen deed wonderen, verzekering de rest. Het lichaam van Bas had geen kras, en de Soes reed daarna alsof ie nooit van de weggeweest was. Gelukkig. En Karen was na een kwartier ook weer aanspreekbaar. 

Aantal van de FOTO's --> 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - foto door de zonnige gele zonnebril van Ingrid - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 

AANBIEDING 1: Joost en ik hebben onnodig veel ( ca 180 ) digi-foto's gemaakt, en een paar groepsfoto's die deze week van het celluloid afgetrokken zijn bij het Kruidvat. Het hele spul minus de echte overbodige beelden ga ik ( Joost heeft toch geen tijd, want die moet trouwen ) in een MS-Powerpoint dia-presentatie proppen en op CD branden. Tegen kostprijs + fotoneemmoeitekosten + verzendkosten + 1 Euro kosten voor mijn bier tijdens de produktie-avond. Geen geld man !!!.
Bij mij ( Roland ) te bestellen  ----> KLIK HIER voor CD of groepsfotobestelling  (nr erbij svp) 
Ik stuur je het origineel geproduceerde CDtje in luchtbubbelenvelop naar je thuis. 
( svp niet van een ander copieeren, vind ik niet leuk, kost me tenslotte best wel wat moeite en bier...). Of je komt hem halen ( nog goedkoper ). 
Opsturen kost ---> EURO 5,--
Afhalen OOM's place ---> EURO 3.50
Als je tenminste een PC hebt natuurlijk.
 
AANBIEDING 2: De twee groepsfoto's van zondagochtend laat ik vergroten op 20 x 25 cm. Ook interesse hierin ? Mail me. De vorige van de Beuldag 3 is erg mooi geworden, die van Beuldag 4 komt ook van datzelfde rolletje. Ook niet duur. 

Gescande impressie
GROEPSFOTO : ---> groepering nummero uno  of  Gruppe Zwei.
Zeg maar welke je wilt .... ( origineel 20x25 straks vanaf celluloid uiteraard veel mooier ).


-->
-->

lekker lekker lekker......