Motorzooi onderdeel:

LINKS naar andere pagina's

Ga voor je motor- en autobeurs-informatie en andere bezigheden eens een kijkje nemen op onderstaande pagina's.  KLIK op logo om betreffende pagina te bezoeken:


-->  


--> KLIK op logo en ga naar de Audacity site om een gratis Audio recording programma binnen te halen. Iets lager op hun pagina is de 'Lame MP3 encoder' met enige gebruiksaanwijzing ook op te halen. Deze aanvullende programma-optie is voor velen interessant. Hij zet gewone CD-muziek of WAV files (van LP binnengetrokken) om in MP3. Hoop ik, nog niet geprobeerd.
SSV-leden een standaardkorting van 10% !!!
Deze zaak bestaat sinds 04-2004 en is een onderdeel van Motorcentrum Eindhoven. Onderstaande lieftallige ladies Mickey en Silvia runnen het kledingbedrijf Motomoda dat hier onderdeel van uitmaakt.

    
Ik heb op verzoek onze ledenlijst op 4-1-2005 doorgemaild zodat jullie op vertoon van een ID-bewijs als
SSV-leden een standaardkorting van 10% op alle niet afgeprijsde motorkleding krijgen !.
Mickey en Silvia bedankt voor jullie aanbod, ik hoop dat velen zullen komen kijken en kopen.
Mensen, ga kijken op de site of rij er langs, ben je weer even van huis.
 
Tipje van Jörgen ( alt 148 ) Faes: Plaats hier je positieve en negatieve ervaringen die je met grote motor-homes of kleine dealers hebt, om de rest van motorminnend Nederland te informeren.:
Drag racen. Oftewel aangenaam accelereren met een vermogen in een auto of motorrijwiel waar onze motorclub-leden het gezamelijk mee moeten doen. Gaan we een keer naar toe. Lachen. Oordoppen mee lijkt me.


 
: informatie over het Autotron en auto/motor oldtimerbeurzen daar.


  : informatie over oldtimer motor/auto beurzen in de Jaarbeurs Utrecht


voor de jaarlijkse motor-voorjaarsbeurs  ( 4 dagen februari meestal )


: kaartjes bestellen voor concerten, afhalen bij GWK of postkantoor. Iets duurder, maar je kaartje ligt meteen vast. Werkt perfect. : een berg merken en aanverwant gezever over BIER !!!  Gewoon kijken met een fles bier binnen handbereik.:  de TT drekhazen
: TT-verslaafde vriendjes van soms-SSV-er  John Ackermans uiten hun tedere gevoelens...: Jazz-junkie Rene Leemans ( neef van m'n vriendje Paul ) met zijn liefde voor muziek. Zie ik 1x per jaar op Paul's feestje. Een ECHTE die ik beter moet leren kennen !
 

nuttige informatie, ga maar eens kijken......


-->
-->   

Je kunt je (beschaafde) opmerkingen kwijt in het ------>

Wees gegroet en heb plezier, je leeft maar 1 keer en je gaat maar 1 keer dood.
Let the good times roll !!
Roland ,  12.07.2006