Mensen, welkom bij het
 

MOTOR-deel    van   Motorzooi.nl


Het meeste stamt uit afgelopen jaren en is behoorlijk verouderd en zeer beperkt bijgehouden.

Wel Actueel -->   ** Foto's aankomend CB750K2 (01-1973) project  (update 20-2-2010)

                                        ** Het CB400f project is klaar  !!               (update 9-4-2010 met verslag 1e 500km rij-ervaring)
HET OUDE MATERIAAL:

--->  beeldscherm op 800 x 600  en: F11 -->= volledig scherm !! = grotere foto's (soms)Geen serieuze zaken, geen pretentieus gezeur, gewoon happy people, het leven sucks al genoeg op de wereld.


Wat tref je hier aan ?
We boden u flauwekul uit het belevingswereldje van onder andere onze motorclub Stichting Spartaans Vervoer en bevriende oppervlakkig denkenden, die feestjes, gemotoriseerde uitstapjes, ontbrekende organisatie, muziek, spartaans kamperen, bier en andere ontspannende vrijetijdsaangelegenheden hoog in het vaandel hadden staan.

 


 Ons menu, een schat aan 'nuttige' informatie, ik kan het niet anders omschrijven. Klik je keuze aan en je wordt meegnomen naar een aparte schatkamer in ons motorhOOM. Laat je in die kamer verwennen met feiten en beelden die je tot nu toe nog niet onder ogen gehad hebt, en die je ook niet zult missen als je straks weer uitlogt.  
   (don't try this at home)

 Groetjes allemaal !

En ik laat mijn nieuwe (ouwe) schatje weer gepoetst achter in de schuur na gedane arbeid, in afwachting van het volgende viesmaakfeestje !
Ja echt hoor, als je lekker close op dat machientje van je gaat hangen zul je voelen dat ook hij jeuk in diverse lagers heeft. Nee, dat ding is niet gemaakt om stil te staan.
     

    .


             Wees gegroet vrienden, tot soon.

Roland
, verzamelheer van motorzooi
26-01-2011


-->
-->Kijk ook eens op   met vele links en andere dingen. Motorzooi prijkt ook op hun lijstje !