Uit de groep

SSV's MOTOR-TOCHTEN 

brengen wij u:


-->

GENOTSMOMENT -->  Weekje mannenplezier Hans, Rob en Jozef.
De heren hebben zich van
7 tm 15 september 2002 goed weten te vermaken in de uitgestrekte velden van ons Euro-paadje, met Italië als richtdoel. Met de brommers natuurlijk.

Op de Stelvio-pas

Ze waren dermate sprakeloos van hun belevenissen dat Rob's vrouwmens Marianne toen haar kant van het verhaal ons maar gauw ingefluisterd heeft:
Marianne vertelt:

De mannen op stap!

Na zich een aantal weken verheugt te hebben op hun uitje, is het op 7 september dan eindelijk zover, op naar Italie.
Voor vertrek nog even checken of ze wel alles bij hadden, want de spullen die mee moesten waren onderling verdeeld, ja ja zelf kooktoestellen want er zijn goede voornemens. Nou alles was er en Joost had alles (kooktoestel, etc.) toch maar dubbel meegenomen ‘voor de zekerheid’.
Er gaat maar 1 tent mee ivm ruimte op de motoren (is dit een smoesje??)

( KLIK =  groot )
Miralda heeft de week zo vol gepland met werk en andere aktiviteiten dat ze geen tijd heeft om Joost te missen. En Yvonne is nog in de veronderstelling dat Hans er een kort weekje van maakt, voor het motorweekend weer terug, dacht ze.
Iedere avond gaat de telefoon (tenminste bij sommigen) en na de eerste dag weet Rob al te vertellen dat zijn trouwe Honda pech heeft, hij start niet meer zonder hulp. Na nog een dagje proberen blijkt dat de beste oplossing is “Aandouwen”.--->  
(KLIK = groot)
Zodoende zijn Hans en Joost tenminste verzekerd van wat lichaamsbeweging tijdens de vakantie.
Ze rijden ongeveer 300 km per dag, lijkt niet veel, maar gezien de kleine weggetjes en haarspeldbochtjes best een aardig stukje. Genieten doen ze in ieder geval. Nou ik heb er ook van genoten, Rob op Low Budget, ik op High Budget, alhoewel ik dit nog maar niet door de telefoon vertel.

In totaal toch zo’n 6 landen aangedaan, Duitsland, Oostenrijk, Italie, Frankrijk, Luxemburg en Belgie (toch wel handig die Euro) en 2800 km gereden.

Op het einde toch nog even aangesloten bij het SSV weekend, lekker zuipen, spannende verhalen vertellen en slapen in het hooi. Joost wordt voor de laatste keer genomen, tja dat komt ervan als je samen in 1 tent slaapt.
Ik heb in ieder geval begrepen dat het een groot succes was, dus volgend jaar ben ik aan de beurt.

Achterblijvertje


Och meske toch, wat een ellende dat thuisblijven.... Tja, dan zul je volgend jaar toch zelf ook op pad moeten. Kijken of we tegen die tijd een vacature hebben, want er gaat gegarandeerd iemand op pad.

Nog een paar IMPRESSIES: (KLIK = groot)

--> Pontje over de Rijn   
--> Dixi-encounter 
--> De beklimming van de Timmelsjoch joch   
--> Nazomer-kou bestijding    

Weer een hoop plezier-uren bijgeschreven in jullie geheugens, lekker he ?


lekker lekker lekker......

-->
-->