motorzooi's DIXI-PAGE onderdeel:
Wish you were a DIXI, but you ain't
Algemeen misverstand - Speciale aandacht - Bijzondere creaties - Gewone look-a-likes


-->
---> terug naar echte DIXI's asjeblieft


ALGEMEEN MISVERSTAND
Het is niet dezelfde beleving als in/op een echte. Nee, echt niet. Ze komen soms verrekkes dicht in de buurt hoor, eerlijk is eerlijk, je kunt er je overtollige bagage ook gewoon kwijt en alles, maar...... tja.... als je eenmaal weer naar buiten stapt weet je eigenlijk al meteen: ik mis het gevoel van 'meerwaarde'.

Maar goed, tijdens m'n enkele Euro's kostende surftoer in de avond-uren ben ik toch hier en daar wel schitterende creaties tegengekomen. Vooral de Amerikanen ( wie anders ?) hebben er wat mee. Maar ook de russen in Moskou verkopen ze gewoon. Ontroerend gewoon. Het lijkt wel of iedereen tegenwoordig naar de WC gaat. Denk je ook een originele hobby gevonden te hebben.


----> terug naar boven

SPECIALE AANDACHT
---> Mayke kon haar onvrede op het 25-jarig huwelijksfeestje van haar ouders niet meer verdoezelen. Wetende van Mayke's groeiende DIXI-liefde hadden ze ( speciaal voor dochterlief eigenlijk ) ook 'zo'n plastic WC' gehuurd.
Een grote tranenvloed toen ze hun actie mededeelden...... tot ze buiten ging kijken...
WAT hebben jullie nou gedaan ???? Antonis verhuur ???? Nee nee nee....
DIXI wil ik, snap dat nou onderhand eens. En toen was ze boos, erg boos.
Sorry meneer Antonis, emotie hŤ, tja.

SPECIALE AANDACHT
---> per ongeluk heb ik de site van de moederfabrikant van onze Europese DIXI gevonden. De firma Tufway in de USA, want Amerika, daar kwamen ze vandaan zei de Nederlandse Dixi mevrouw me, daarom kon ze geen fabrieks-excursie regelen. Vergelijk de lijnen maar eens. Kan niet missen.
De 'Tufway' --> Nou ? Ja toch ? Is 'm gewoon ...


----> terug naar boven

BIJZONDERE CREATIES
De 'Banyan': opvouwbare doos met tent: De 'inflate-a-potty': opblaasbaar comfort tijdes barre motortochten door de onherbergzame onbewoonde wereld van de Benelux ( ?....):De 'Bumper-dumper' - uit Texas - absolute favoriet - schitterend ! Die klep..... echt zinvol ja....):

 

De 'Packngo' uit de opvouw-familie:  

De 'Lunor' uit Zwitserland
- zelf gat graven, dat wel..

Bertus heeft onlangs een DIXI-wannabee binnen de toilet-familie gesignaleerd. Onderstaande beeltenis brengt mij natuurlijk meteen op motor-mutatie-ideŽen. Bedankt man.

                                   
Even in m'n agenda kijken of het Atelier de komende tijd bezet is... nee....mooi.... Ben even naar de Gamma...


----> terug naar boven
GEWONE LOOK-A-LIKES
Jan-Willem deed me een tweetal australische Look-a-like-foto's toekomen, 'Super Loo' heet ie daar. De Aussie-redenering was waarschijnlijk: als we de DIXI kwaliteit niet aankunnen, dan zoeken we het gewoon in kwantiteit, gewoon veul. Ja, het is wel erg indrukwekkend en vertederend tegelijk. Goeie beurt mannen !
Kijk maar --->  
Een aanvullende foto toont de publieke belangstelling tijdens een of ander evenement. --> FOTO2

Over heel de wereld blijven ze toch proberen. Zie het resultaat hieronder. Ik val je niet lastig met de herkomst der produkten.
       

We zoeken verder. Ook nieuwe modellen gevonden ? ------> KLIK hier om me te mailen.
-->
-->

---> terug naar echte DIXI's asjeblieft

Wat is er nou ? Laat weten in het !!!


( Laatste keer aangevuld op: maandag 20 maart 2006 22:54 uur )