Uit de tochtengroep

SSV's Vrouwen-Beuldagen 

brengen wij u:


-->

GENOTSMOMENT -->  VROUWEN - beuldag editie 2: zo 15-5-2005
 

Judith brengt verslag uit in woord (geen beeld helaas) van een enerverende dag:

ja ja daar was ie weer de vrouwenbeuldag....heb je ons nie gezien...zien zweten..moe gereden toen we terug kwamen...
 
Vertrokken om 11uur bij de kerk in Rijen...eerst op het gemakkie wakker worden he..de stappers onder ons eerst wat bijkomen en de moeders alles in huis aankant, mannen/vaders instructies gegeven en eindelijk klaar voor vertrek..
de echt diehards waren Ingrid , Marianne ,Yvette, Ilona, Ellen en Judith...
Ja Karen volgende keer wel een nieuw bandje erop leggen he..en Ilse..ook jij kunt ons best bijhouden dus volgende keer lekker mee gaan..Diana voortaan terug komen van vakantie, wat is nu belangrijker?!.. en voor ieder die ik vergeet...er komt nog wel een vrouwenbeuldag, ben maar niet bang...je kunt er niet omheen..
 
Met een beetje miezer en bewolking vertrokken richting Willemstad....zeker wel zo'n uuhhhh, ja hoeveel kilometers, twas een uurtje dat wel en toen de eerste bak koffie genuttigd...steeds meer kwam het zonnetje er aan en toen we eenmaal een uur verder ware op het terras scheen de zon volop...dus op naar het volgende stukkie rijden.....maar niet te lang want moesten ook nog eten...picknicken langs het water in Dinteloord...geloof ik, we waren net een half uurtje rijden verder...jaja twas afzien hoor die dag.....
Lekker in het zonnetje gegeten en toen toch maar weer alle moed verzamelt om verder te rijden...
Na een rondje Made als laatste een terrasje gepikt in Drimmelen...aan het water in de zon...beter kun je het toch niet hebben....bord bitterballen erbij....beetje lachen , beetje kletsen..
Marianne had nog niet genoeg gehad en is met Ingrid die ook nog fut had na zo'n hele dag rijden...geloof nog richting Baarle Nassau gereden...ook een hele wereldreis...en wij de andere zijn afgetaaid naar huis...genoeg geweest voor vandaag maar meiden, twas weer gezellig ...op naar de volgende zware vermoeiende VROUWENBEULDAG!!


( En niemand de een foto maakte, dus helaas geen beelden )


lekker lekker lekker......

-->
-->