Uit de tochtengroep

SSV's Mannen-Beuldagen 

brengen wij u:


-->

Motorbeuldag 17-4-2006
De week voor deze 2e Paasdag 2006 werden de weerberichten dagelijks bijgesteld, echt super werden de vooruitzichten echter niet.
  Ik wilde op en neer naar de Hemelvaart camping Mülheim aan de Moesel, maar er bleef zoveel moois liggen dat de kaarten toch even nader bekeken werden.
Een overmoedige routeplan van 1050km was weer geboren. Onhaalbaar natuurlijk, ook al zou het heel de dag 20 graden geweest zijn. ( originele route--> Klik )
Al snel mochten we de eerste sombere regenbui in ontvangst nemen, Maurits was meteen klaar en ging huiswaarts. Wij echter hebben die dag naast wat buien (gelukkig nooit lang genoeg om de goeie zin blijvend weg te spoelen ) toch een hoop lekkere droge bochten in Duitsland en Luxemburg mogen nemen.
Lekkere dag geworden.

      

v.l.n.r.: Ruud - Erwin - Mario
v.b.n.o.: Rob - Joost - Roland

ATTENTIE DEELNEMERS: ik heb deze groepsfoto voor jullie allemaal klaarliggen 13x18 cm.
Ik had weer eens zin in een afdruk (Kruidvat) voor aan de muur.
GRATIS --> kom maar even ophalen !


De zoektocht naar een broodnodig happie eten tegen de avond leidde ons na een vruchteloze Dönerjacht naar een groot winkelcentrum ergens, ik weet niet eens meer waar.
 


Na wat pizza's en andere energie-schotels hadden we nog een flink stuk af te raggen. Met veel saaie tijdsnoodzakelijke snelweg. Half elf thuis of zo. 900 nogwa kilometers.
Eenmaal thuis: Biertje, bedje, klaar.....  De dag daarna kwam er op mijn sportavondje helemaal niks uit de gammele poten..... dan is het blijkbaar genoeg geweest.
Na de zomer gaan we weer zo'n lange dag spelen, eerst nog wat andere tochten en toestanden.


lekker lekker lekker......

-->
-->

 

Deze pagina werd gecreerd op: 04.05.2006