Uit de tochtengroep

SSV's Mannen-Beuldagen 

brengen wij u:


-->

GENOTSMOMENT -->  OOM's motor-beuldag editie 6: za 5-4-2003

Op een kille maar best mooi zonnige zaterdag zijn we om 06:00uur bijeengekomen voor de deur van Hoes motoren in Rijen. De temperatuur zat tegen het vriespunt of net eronder, gelukkig niet warmer.
Gelukkig, want we vinden een hogere temperatuur altijd zo dodelijk voor het beul-gevoel.
Iedereen ging dus met een happy gevoel de oude Tilburgse weg op. Stronteigenwijs zijn we onder Venlo horizontaal dwars tussen de drukke Duitse Ruhrsteden heengefahren om de daarachter liggende bochtjes te gaan zoeken. Volgens mij is het gelukt. Een krappe 900km hebben ons (mij in ieder geval) een behoorlijk slome zondag opgeleverd. Oh ja, en een lege flacon waar een dag eerder nog een liter olie in zat.  Hammy's achterband is die dag geeindigd zoals hij begon: zonder profiel. 
De maag liep een Döner-shock op zoals inmiddels zo goed als traditie is.
 
           

Het originele Celluloid is een stuk mooier, lichter en zuiverder.......
Die ga ik (weer) kostendekkend
afdrukken op 20x30 cm. Ook een vergroting ??
--> mail me:

De grote opkomst van 15 gemotiveerde mensen was geweldig en had een aangename toerdag tot gevolg, maar af en toe verlies je wat mensen uit het oog en fatsoenshalve wacht je dan op ze. Lang leve de mobieltjes, want een verlies van 50% van je deelnemers is niet acceptabel. Dat kun je thuis nooit rechtpraten naar de nabestaanden.
KIJK naar beelden die Rob met zijn nieuwe digi heeft vastgelegd.
(KLIK = groot)

                 

Bijna traditioneel inmiddels werd met een uitermate pittige Döner Kebab de avond ingeluid. Een foute handeling die de onrustige maag alleen maar instabieler de laatste honderden kilometers in leidde.   

                                   
Wegens tijdgebrek moest een laatste binnendoor-route geschrapt worden en werd met behulp van snelweg een aankomst in Breda/Rijen van rond half elf bewerkstelligd.
Last-minute inschrijver Beus had wat problemen met de olievoorziening van zijn FZR-1000 ( wat is dat toch met die zware Yamaha's ?) en moest zijn toeren onder de 4500 houden. Ja, dat is tegen de natuur inderdaad. Schepper Herman Yamaha heeft dat volgens mij nooit zo bedoeld. Even naar kijken Beus, want volgende keer moet je weer gewoon mee. Een waardig beul, hij heeft me overtuigd.

Ja, ik moet toegeven dat na negeren van telefonisch overeengekomen afspraken mit the Fräulein zu Hause toch met een aantal mensen een afscheidsbiertje in cafe de Beyerd genomen werd om een aantal verzamelde vrouwen-van-beulen een lekkere avond bieren te wensen.
Zij op stap, wij naar bed. Huissie huissie toe.....laat dat biertje maar staan......


Het was mooi jongens, bedankt...... tot beulens.......
 


lekker lekker lekker......

-->
-->