Uit de tochtengroep

SSV's Mannen-Beuldagen 

brengen wij u:


-->

GENOTSMOMENT -->   OOM's 4e motorbeuldag
Zaterdag 27-4-2002 , kilometertje of 800 nogwa doorheen gedraaid geloof ik.


Slecht weer bovenin Duitsland maakte een last-minute verandering van de route noodzakelijk. Het Harzgebergte stond onder water, dus de teletekstpagina's en de meteo-pages op Internet raadden me vrijdagavond aan om de Belgische en Franse kust en binnenland op te zoeken. So be it ...... beter toeren op vlakke niet-bochtige wegen dan een dag thuisblijven in regenachtig Nederland.
Een accurate doordachte routeplanning ontbrak daardoor wat nogal wat irritant zoekwerk in Belgie tot gevolg had, hopeloos land om op binnenwegen te toeren. En ik was al moe toen we vertrokken dus een erg energieke bijdrage heb ik niet geleverd, sorry. 
Het regelmatig zonnige weer in Frankrijk maakte veel goed. Geen druppel regen, dus thuisgeblevene Maurits werd na afloop tussen de shoarma op de Havermarkt in Breda door 'vriend' Arno erg lang gebeld om zoveel mogelijk jaloersheid bij hem op te wekken. 

      
Lekker even hangen tegen de zee in Noord-Frankrijk, en een lunchstop somewhere nergens....
Wacht, hij schiet me zo te binnen, de meest onzinnige opmerking die je tijdens een ongegrond partijtje benzineverbranden als de Beuldag kunt maken: 'volgens mij zijn we omgereden'.....

We hebben met negen man lekker zo'n 880 km weggereden waarbij de zijkanten van de banden niet echt aan de beurt zijn gekomen, maar dat slijtagegebrek trekken we in een volgend evenement wel weer recht. 
Nog een paar foto's --> 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 
GROEPSFOTO'sopstelling 1 - opstelling 2 - alle negen tegen de muur (3) (zie boven, minder mooi)  .
De groepsfoto is voor de liefhebbers vergroot op 20x25 net als vorige keer. 


lekker lekker lekker......

-->
-->