Edgar aan de Harley ?

---> de eerste in ons midden !

 


-->
Kijk, zijn Sportster 1200 C uit 2004:           (KLIK=groot)


In een mailtje van 27-1-2006 aan me legt hij uit wat hem bezielt:

Het Harley gevoel…..

 

Wat…een Harley….hoe kom je daar nu bij man!? Tja waarom koop je een Harley de vooroordelen zijn niet van de wereld 10 min rijden en je moet weer sleutelen,olie lekken en ga zo maar door (zucht verdiep je eens in de nieuwe Harley`s).Waarom koop je hem dan…..beschrijf het Harley gevoel eens….

 

Het begon een jaartje  geleden.Rijdend op mijn motor haalde ik  2 Harley`s  in gaf wat gas  en was ze zo uit het oog verloren.Lachen…nee eigenlijk niet….huh wat….waar is mijn kick gebleven?Mijn eerste gedachte ik word gek het is gebeurt het cafe de halve  maan eist zijn tol!Nee dat kan niet..die 2 motoren waren best mooi.Harleydag in Breda ben er niet geweest maar heb er zat voorbij zien komen..het geluid,de modelen..wow…heeft wel iets…maar nee niets voor mij …toch??

 

Zucht , we zijn nu een aantal maanden verder en die Harley`s spelen nog steeds door mijn hoofd.Ik betrap me erop dat ik regelmatig Harley sites bezoek op internet  en zelfs al naar een Harley zaak ben geweest!Shit het sluipt er zomaar in.

 

Rijen, 14  januari ik sta op en zeg tegen Els we gaan naar Veghel naar Harley Central.Dit is een grote Harley zaak waar alle modellen en kledinglijnen zijn vertegenwoordigd.Daar aangekomen kijk ik toch echt wel mijn ogen uit en raak al snel aan de praat met Koen een van de verkopers.Wel eens op een Harely gereden vraagt hij….uuh nee helaas niet…..Wanneer je wilt maak maar een afspraak!

 

Rijen,21 januari ik sta op vandaag gaat het gebeuren ik ga voor het eerst op een Harley rijden.Hoe vreemd ben nog wat zenuwachtig ook…Al rijdend naar Veghel wordt het weer er niet beter op en begin langsaam te balen.Regen bah dat gaat niets worden denk ik nog.Daar aangekomen stap ik op Koen af ….ik rijd hem naar voren  zegt hij al….Ik kijk nog eens naar buiten de lucht is donker.Wat hoor ik ..wat een geluid zeg….hey maar dat is toch de motor waarop ik  ga proefrijden ik loop naar buiten…pak mijn helm,mijn jas…ga op de Harley zitten en …..de zon breekt door!Huh….ja echt het zonnetje schijnt….ik zet hem in zijn 1 geef gas en rijd weg.

 

Ik ben pas 5 minuten aan het rijden en betrap mezelf op een lach van oor tot oor.Wow dit gevoel had ik ook toen ik op mijn eerste motor stapte.Dit is gaaf wat een geweld komt eruit dit blok wat een geluid….dat gevoel in mijn buik…nee dat kan ik niet beschrijven.Ik rijd terug en met een mega smile kijk ik naar de machine.

En vraagt een andere verkoper…tja uuh ik kan het niet beschrijven dit moet je ervaren zeg ik….precies…

We gaan naar huis ik denk aan niets anders meer  ben er vol van,ik wil er zelfs over praten maar wat moet ik zeggen…wow…

 

Ik besluit mijn Kawa in de verkoop te zetten.Na een paar dagen meld een collega zich en koopt mijn Kawa.En ik…ik de Harley…..nadat de  deal gesloten is rijdt ik met Els naar huis.

 

We zetten de radio aan en van de film  Easy Rider klinkt de song BORN TO BE WILD klinkt uit de speakers…..

 

Het Harley gevoel beschrijven…nee dat gaat echt niet…je moet het meemaken!

 

Een newborn Harley rijder

 

Edgar
 


-->
-->