Uit de groep

SSV's MOTOR-TOCHTEN 
een verslagje van:

(foto's niet uitklikbaar deze keer, onderaan wel een link naar twee FOTOBOEKEN, jawel ! )


-->

Motor
-weekend Hemelvaart 2006 ---> 26-27-28 mei

Ze waren spannend, de weersvoorspellingen. Ze werden dagelijks bijgesteld, naar beneden welteverstaan. Meestal komen we goed weg met hemelvaart, maar een onbestemd gevoel was toch wel aanwezig. Donkere wolken en dreigend lage temperaturen hadden ze in gedachten voor ons. Voor 2/3e van de tijd bleek dit onterecht.
De vrijdag werd een natte heenreis waarbij het humeur van weinig mensen ( weinig... niet allemaal..) een knak kreeg. Het grootste gedeelte van de 400 km heenweg was toch over niet-snelweg, en dat doe je voor de lekker bochtjes natuurlijk en de leukere omgeving. De hier en daar glibberige bochten bracht aan Bart's weekend en voorvork echter al een einde. Na een serieuze zijwaartse glibber met twee wielen kon hij zijn beest niet meer voldoende corrigeren om hem in de val een erf op te laten glijden en moest hem ten prooi laten vallen aan de betonnen voet van een vangrail in de bocht.

Geen leuk gezicht, geen leuke foto, maar wel relativerend. Bart zelf was ongedeerd gelukkig, alleen zijn portemonnaie had een deuk opgelopen. In goed overleg hebben we hem vastgebonden en achtergelaten, hij en zijn Ros zouden 'gered' worden door de hulpdiensten. Wij gingen verder, kaidruk man.

Einde vrijdag was ook einde regen. Een positief gevoel kwam.
Op relaxte motor-vriendelijke camping Mülheim spijkerden we onze tenten einde vrijdagmiddag na een natte dag de drassige grond in.

          

                                                      

Het was droog geworden, temperatuur lekker gebleven heel de dag. Voor de avond stond een ruime partytent voor ons klaar onder de brug die over de camping (en rivier) loopt, tafels en stoelen erin, prima verzorgd.
Een paar avond-buitjes gingen daarom ongemerkt voorbij.

---> reeds opgezet with compliments of the management, echtpaar van Dongen. Love you....
Een vaste Duitse caravanbewoner regelt daar blijkbaar de vloeibare catering en komt bij de eerste beweging onzerzijds meteen in actie om de afgesproken biertap te installeren. Een groot RVS meubel met een doos glazen erbij, klaar..... Vaatjes konden we bij het restaurant kopen.
 
Okee,
halen dan. 'Erwin, ga eens bier halen, dat regenpak kan straks ook uit, prioriteiten'.
Ja, zo'n tapb
iertje bij de (tent)haring, smaakt best. Een BBQ was voor 1 avond afgesproken, alleen welke ??  Slordig afgesproken (oops), en het restaurant was die vrijdagavond ook al vol, dus werd ons gesuggereerd uit te wijken naar het dorp waar wijnfeesten aan de gang waren. Wijntje met een lekkere hap eten voor weinig.
Also, gemacht. Vriendelijke mensen bij de wijnboer, lekkere wijn. Perfect.   Na een paar glaasjes en een voedende hap weer richting camping anders kom je niet meer weg, we kennen ons.

'S avonds lekker biertje, muziekje en fikkie stoken. Relaxt en probleemloos kletsen.

  Zaterdag lekker droog een behoorlijk eind gereden, bochtjes geragd. Ik hield bij een interessant uitziende afslag op de kaart halt in de bocht. 'Waarom stoppen we hier ?' 'Ik zag een leuk weggetje rechts, alleen we moeten niet die kant op, dus we gaan het even op en neer'. De twijfel op de gezichten werd weggenomen toen motorrijders dat weggetje uitkwamen en omkeerden, en weer uitkwamen en omkeerden, en weer uitkwamen en omkeerden. Dan zal het wel de moeite waard zijn, niet ?
Ja, het was een gaaf bochten-circuit van 16km op en neer, twee keer gedaan met wat liefhebbers, stukje gefilmd ook nog. Goed experiment, verder uitwerken voor komende keren.

Einde dag werd de besproken gas-BBQ opgesteld en gaf Rob gehoor aan zijn roeping als meesterbakker. En ja, wat doe je de rest van de avond......
 
   

Al met al een lekkere driedaagse geweest (behalve voor Bart natuurlijk) op een erg relaxte camping waar niet pietlutterig gezeurd wordt. Aangenaam.
Bedankt allemaal voor dit lekkere weekend mensen...

AANVULLEND --->  Bekijk het volledige 
AANVULLEND --->  Bekijk ook Loes haar  (bedankt voor je bijdrage)

ROUTES --->  KLIK HIER om de routes te bekijken en nog eens een keer zelf lekker te rijden.

VREEMD: bij de koffie ergens, in deze tijd dat de negerzoen verbannen is: -->


Het was gut


-->
-->
Deze deelpagina is aangemaakt/voor het laatst bewerkt door 
® op 16-07-2006 00:41:13